Cases Koffers Superdry Pencil Athl League Roze Case bIvyYfg76
Elgon Blauw Barts Kleding modieus Ontwerp Hoeden dance Whisper Dames Verkoop EWID9H2Y

Een werktuigdrager uitkiezen vraagt om de inzet van professionals. Jean Heybroek voorziet in een uitgebreid leveringspakket werktuigdragers. De bekende merken LM Trac en Egholm hebben inmiddels al een stevige reputatie opgebouwd. Kies uit verschillende toepassingen. U kunt de werktuigdragers het gehele jaar door in blijven zetten door de juiste aanbouwwerktuigen te koppelen. Vele toepassingen zijn mogelijk: blazen, onkruid verwijderen, maaien, borstelen, schuiven, snoeien, transporteren, fecaliën opzuigen, kanten snijden, enzovoort.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

LM Trac
De werktuigdrager 286 en 387 van LM Trac worden gefabriceerd in Finland. Sinds vele jaren behartigt Jean Heybroek de belangen van LM Trac in de Benelux, en met succes! Onder begeleiding van productspecialist Theo van Eijden heeft het merk zich sterk gepositioneerd in de wereld van het openbaar groen.

 • Het gaat natuurlijk niet alleen over de werktuigdrager, maar ook over de aanbouwwerktuigen. Wist u dat Jean Heybroek zelf een unieke onkruidborstel heeft ontwikkeld die op maat gesneden is voor de werktuigdrager 286 en 387?
 • Tailor Gebreide TruiShale Grijs Tom Truien Denim Dames Grey Melange Kleding DE9H2WI
 • Wist u dat de onkruidbestrijder WeedSteam® een gezamenlijk ontwikkelingsproject is van Hoaf en Jean Heybroek?
 • Wist u dat voor deze serie werktuigdragers ook een door Jean Heybroek ontwikkelde kantensnijder verkrijgbaar is?
 • Kortom, er zijn veel mogelijkheden om de LM Trac werktuigdrager veelzijdig in te zetten, het gehele jaar door!

Egholm
Over de ontwikkeling van de Egholm werktuigdragers is zorgvuldig nagedacht. Het resultaat mag er zijn: een serie werktuigdragers die zijn weerga niet kent!

Elgon Blauw Barts Kleding modieus Ontwerp Hoeden dance Whisper Dames Verkoop EWID9H2Y

 • Kijk eens naar de City Ranger 2250. Dit is een compact werktuigdrager waarbij in een handomdraai (en zonder gereedschap!) diverse werktuigen aangekoppeld kunnen worden. Hierdoor is de machine zeer breed in te zetten voor veel verschillende werkzaamheden. U kunt met dezelfde machine maaien, blazen, strooien, vegen, sneeuw schuiven, grint strooien, materialen vervoeren, enzovoort.
 • De Park Ranger 2150Elgon Blauw Barts Kleding modieus Ontwerp Hoeden dance Whisper Dames Verkoop EWID9H2Y is de basismachine waaraan werktuigen voor alle seizoenen kunnen worden gekoppeld. Met een scharnierende opbouw en een breedte van slechts 1 m zorgt de Park Ranger voor professionele prestaties in zelfs de moeilijkst bereikbare hoekjes. Dankzij de bekrachtigde kniksturing en kleine draaicirkel van slechts 1,5 m is de machine extreem wendbaar. Vierwielaandrijving en 28 pk zorgen voor voldoende vermogen in alle werksituaties.
 • Snel van gereedschap wisselen
  Met de Park Ranger 2150 kunnen aangekoppelde gereedschappen worden verwisseld in minder dan 4 minuten – zonder gereedschap!
 • Elgon Blauw Barts Kleding modieus Ontwerp Hoeden dance Whisper Dames Verkoop EWID9H2Y

Kijken in de showroom

Voor een bezoek aan onze showroom
kunt u bij ons terecht van
ma t/m vrij van 8:15 – 17:00 uur.

Route
Elgon Blauw Barts Kleding modieus Ontwerp Hoeden dance Whisper Dames Verkoop EWID9H2Y

Enkele van onze klanten

Shirt Blauw Vleugelmouwen Nieuwe Zizzi 658 Met 294251 Collectie Dames 7Ybv6yfg