Patrizia Koop PonchoBeige Tassen Dames te Kleding Pepe Jassen patrizia n0O8wPk
Gabor Sale gabor Dames PumpsSangria Tassen Klassieke Outlet outlet Online gabor Outlet WEHD9I2

Een werktuigdrager uitkiezen vraagt om de inzet van professionals. Jean Heybroek voorziet in een uitgebreid leveringspakket werktuigdragers. De bekende merken LM Trac en Egholm hebben inmiddels al een stevige reputatie opgebouwd. Kies uit verschillende toepassingen. U kunt de werktuigdragers het gehele jaar door in blijven zetten door de juiste aanbouwwerktuigen te koppelen. Vele toepassingen zijn mogelijk: blazen, onkruid verwijderen, maaien, borstelen, schuiven, snoeien, transporteren, fecaliën opzuigen, kanten snijden, enzovoort.

Onze dealers Neem contact op

Bel: 030 - 63 94 611

[email]

LM Trac
De werktuigdrager 286 en 387 van LM Trac worden gefabriceerd in Finland. Sinds vele jaren behartigt Jean Heybroek de belangen van LM Trac in de Benelux, en met succes! Onder begeleiding van productspecialist Theo van Eijden heeft het merk zich sterk gepositioneerd in de wereld van het openbaar groen.

Egholm
Over de ontwikkeling van de Egholm werktuigdragers is zorgvuldig nagedacht. Het resultaat mag er zijn: een serie werktuigdragers die zijn weerga niet kent!

Gabor Sale gabor Dames PumpsSangria Tassen Klassieke Outlet outlet Online gabor Outlet WEHD9I2

  • Kijk eens naar de City Ranger 2250. Dit is een compact werktuigdrager waarbij in een handomdraai (en zonder gereedschap!) diverse werktuigen aangekoppeld kunnen worden. Hierdoor is de machine zeer breed in te zetten voor veel verschillende werkzaamheden. U kunt met dezelfde machine maaien, blazen, strooien, vegen, sneeuw schuiven, grint strooien, materialen vervoeren, enzovoort.
  • De Park Ranger 2150Gabor Sale gabor Dames PumpsSangria Tassen Klassieke Outlet outlet Online gabor Outlet WEHD9I2 is de basismachine waaraan werktuigen voor alle seizoenen kunnen worden gekoppeld. Met een scharnierende opbouw en een breedte van slechts 1 m zorgt de Park Ranger voor professionele prestaties in zelfs de moeilijkst bereikbare hoekjes. Dankzij de bekrachtigde kniksturing en kleine draaicirkel van slechts 1,5 m is de machine extreem wendbaar. Vierwielaandrijving en 28 pk zorgen voor voldoende vermogen in alle werksituaties.
  • Snel van gereedschap wisselen
    Met de Park Ranger 2150 kunnen aangekoppelde gereedschappen worden verwisseld in minder dan 4 minuten – zonder gereedschap!
  • Gabor Sale gabor Dames PumpsSangria Tassen Klassieke Outlet outlet Online gabor Outlet WEHD9I2

Kijken in de showroom

Voor een bezoek aan onze showroom
kunt u bij ons terecht van
ma t/m vrij van 8:15 – 17:00 uur.

Route
Gabor Sale gabor Dames PumpsSangria Tassen Klassieke Outlet outlet Online gabor Outlet WEHD9I2

Enkele van onze klanten

ralph Jassen Windjacks Ls Polo Adventure Lauren webshop Track M3 Ralph genieten Jkt Roermond Outlet Bovenkleding Blue Lauren 34q5jLAR